Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Onzekere levertijden en prijsverhogingen

Door de coronacrisis hebben overal ter wereld productieprocessen langere tijd stilgelegen. Met name door de problemen in China is er een tekort ontstaan aan componenten voor devices. Deze schaarste zal onontkoombaar leiden tot prijsverhogingen.

Een extra complicerende factor daarbij is het feit dat producenten momenteel bezig zijn met een inhaalslag. Zodoende zijn er in China nu lang niet genoeg zeecontainers beschikbaar om aan de enorme vraag naar transport richting Europa te voldoen. Voor vervoer per trein gelden lange wachttijden en transporten over de weg zijn mondjesmaat mogelijk maar buitengewoon kostbaar.

Een flinke impact op de levering

Al met al heeft deze situatie een flinke impact, niet alleen op de levering van de Predia-artikelen die we zelf importeren maar ook op die van devices en andere ICT-apparatuur die we inkopen. Levertijden zullen de komende tijd onzeker blijven en prijzen zullen stijgen. Uiteraard zullen wij doen wat we kunnen om de negatieve gevolgen voor onze klanten tot een minimum te beperken. We houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico