Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Samen terugkijken op een mooi en stabiel jaar

Wij presenteren in ons jaarrapport de ontwikkelingen en prestaties van 2022. We hebben onze oplossingen en dienstverlening verbeterd, snel ingespeeld op veranderingen in het onderwijs en stabiliteit op onze platformen behouden. Het jaarrapport toont ook de plannen om grip te houden op de complexer wordende educatieve keten.

- Rob ten Thije, Manager IT Dienstverlening

Inzage in onze dienstverlening

Als Heutink ICT vinden we het belangrijk om onze klanten en andere belanghebbenden op een transparante manier inzage te geven in de dingen die we doen om onze oplossingen en dienstverlening steeds verder te perfectioneren. Daarbij delen we ook graag de resultaten van onze inspanningen. Ondanks de tumultueuze coronaperiode die achter ons ligt, zijn we ons blijven ontwikkelen om steeds weer te kunnen inspelen op wat er in het onderwijs gebeurt. Afgaande op de feedback van onze klanten slagen we daar over het algemeen goed in.

Een mooi, stabiel jaar

Op het gebied van IT-dienstverlening is 2022 een mooi, stabiel jaar geweest. We hebben goede stappen gezet in de doorontwikkeling en stabiliteit van onze oplossingen en zijn beter in staat om gebruikers, jullie dus, snel te ondersteunen als er vragen zijn. Dit is ook terug te zien in de klantbeoordelingen die we hebben gekregen. Verder hebben we hard gewerkt aan de kennis en kunde van onze eigen mensen. Er zijn heel wat certificeringen gehaald en dat helpt ons natuurlijk in de uitvoering van onze taken. Ook de focus op persoonlijke aandacht zoals we die in onze klantbelofte hebben samengevat werpt merkbaar steeds meer vruchten af. De schoolstart in september is vrijwel vlekkeloos verlopen. Op onze eigen platformen en systemen hebben we geen grote of langdurige storingen gehad. Daar waar zich storingen voordeden die hinderlijk waren voor het onderwijs, deden die zich voor in de keten, bij een uitgever van educatieve software of een van de techreuzen.

In dit jaarrapport nemen we je mee in wat we als organisatie het afgelopen jaar hebben gedaan en gepresteerd. Ook lees je hoe het onderwijs, onze klanten, ons daarbij helpt en waar we mee bezig zijn om grip te houden op de steeds complexer wordende educatieve keten. Zoals gezegd was 2022 een jaar waarop we tevreden terugkijken. Maar we beseffen ook dat één zwaluw nog geen zomer maakt en hebben ook voor het komende jaar de nodige plannen en ideëen. We gaan in 2023 keihard ons best doen om volgend jaar weer mooie cijfers en prestaties te kunnen voorleggen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico