Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Sander Rietjens: "Passie voor het onderwijs zit bij mij in de genen"

Sander werkte 14 jaar bij Heutink ICT toen hij bij ons weg ging. Na een korte uitstap bij een ander IT bedrijf bleef de passie voor het onderwijs kriebelen. “Het zit volgens mij bij mij in de genen. Veel van mijn familieleden zitten in het onderwijs en ik heb ervaren dat dit voor mij dé branche is waar ik graag voor werk. Want hoe mooi is het om met techniek bezig te zijn en daarmee kinderen optimaal te laten leren?” Inmiddels werkt Sander alweer twee jaar als teamleider van het projectbureau.

IT laten werken in het onderwijs

Sander schakelt veel met onze netwerkspecialisten. Die gaan van de ene school naar de andere om IT te laten werken in het onderwijs. “Als Netwerkspecialist heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dat is niet voor iedereen weggelegd. Je krijgt een opdracht mee, om bijvoorbeeld switches te installeren op een basisschool, en gaat vervolgens alleen op pad en bewaakt zelf de kwaliteit van oplevering. En omdat onze netwerkspecialisten de ogen en oren op locatie zijn, is het belangrijk dat ze bij aankomst niet direct de patchkast induiken maar dat ze het ook leuk vinden om contact te leggen met de leraren op school. Ik heb dat 10 jaar met veel plezier gedaan.”

We hebben gewoon een top team!"

“Ik vind het mooi om te zien dat, ondanks dat de rol veel alleen wordt uitgevoerd, onze collega’s altijd klaarstaan om elkaar te helpen. Ze komen letterlijk uit alle hoeken van Nederland en zijn sterk met elkaar verbonden. Dat moet ook wel in deze rol, want je moet van elkaar op aan kunnen. Hoe ze dat doen? Even appen op locatie om een vraag te stellen, in de auto die ene klantsituatie te bespreken of bij een klant afspreken om even bij kletsen. We hebben gewoon een top team!”

Lijkt jou de rol van Netwerkspecialist ook wel wat? Sander vertelt je er graag meer over! Bekijk hier de vacature waar je ook de contactgegevens van Sander vindt.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico