Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht
Nog geen Klasbord? Start direct met een gratis account Start

Starten met Klasbord Ouderapp was nog nooit zo makkelijk

Met Klasbord Ouderapp geef je de communicatie met ouders een extra dimensie. Start nu gratis je eigen tijdlijn en ontdek het zelf.

Leuk én laagdrempelig

Klasbord Ouderapp is het leukste én laagdrempeligste middel om ouders meer te betrekken bij wat er op jouw school gebeurt. Dankzij de eenvoudige opzet kan letterlijk iedereen ermee uit de voeten.

Werkt perfect met MOO Startportaal

Werken jullie op school met MOO Startportaal? Dan is het extra eenvoudig om met je tijdlijn aan de slag te gaan. Zoek in MOO de tegel van Klasbord Ouderapp, log in met je MOO-account en je kunt direct beginnen. Extra handig daarbij is de LAS-koppeling, die ervoor zorgt dat groepen, medewerkers en leerlingen automatisch worden toegevoegd

Voordelen van Klasbord Ouderapp

Deel de mooiste momenten
Klasbord Ouderapp is zowel via desktop als mobiel beschikbaar. Nadat jij als ICT’er voor jouw school een tijdlijn hebt aangemaakt, kunnen jij en je collega’s daar heel makkelijk mooie momenten, foto’s en video’s delen met ouders.

Ouders altijd op de hoogte
Voor ouders is Klasbord Ouderapp een app die ze eenvoudig installeren op hun telefoon. Vervolgens kunnen ze de tijdlijn van jouw school volgen – heel herkenbaar, zoals een tijdlijn op Facebook – en blijven ze op de hoogte van de highlights die jij deelt. We weten inmiddels uit ervaring dat ouders het geweldig vinden om op deze manier het schoolleven van hun kind een beetje te kunnen meebeleven.

Klasboek: jouw persoonlijke jaaroverzicht
Aan het einde van het schooljaar kun je ervoor kiezen om de allermooiste momenten te bundelen in een ‘echt’ boek. Leuk als herinnering, nog leuker als cadeau!

Nog meer nuttige functies
De gratis tijdlijn is nog maar het begin van de mogelijkheden die Klasbord Ouderapp te bieden heeft. Als je kiest voor een upgrade naar Klasbord Ouderapp Plus, kun je bijvoorbeeld ook gebruik maken van een berichtenbox voor 1-op-1-communicatie, een gesprekkenplanner en een school- en groepsagenda.

Ontdek de mogelijkheden van Klasbord Ouderapp

Vlot, veilig en consistent communiceren met ouders en verzorgers? Ga aan de slag met Klasbord Ouderapp. Maak snel een account aan en begin met jouw gratis tijdlijn.

Lees meer

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico