Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Uitstel prijsverhoging Chrome Education Upgrade

Eind januari hebben we gecommuniceerd dat er voor de Chrome Education Upgrade een prijsverhoging zou worden doorgevoerd vanaf 9 maart. Google heeft besloten deze prijsverhoging uit te stellen tot 12 januari 2021 in verband met de wereldwijde uitbraak van het COVID-19 virus en de problemen die scholen hier wereldwijd door ondervinden.

Wat verandert er vanaf januari 2021?

Google gaat Chrome-apparaten langer voorzien van updates. Waar Google eerder tot 4 jaar updates kon garanderen hebben ze dit beleid bijgesteld waardoor Chromebooks minimaal 6,5 jaar updates ontvangen.

Daarnaast worden er, op basis van feedback vanuit gebruikers in het onderwijs, continu verbeteringen doorgevoerd en nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Voor het geval je je afvroeg waar een Chrome Education Upgrade voor nodig is, bekijk dan dit overzicht. Daar staat wel een prijsverhoging van ca. €6,- tegenover, waarmee de prijs van de licentie van €23,- stijgt naar €29,13. Deze nieuwe prijs van de Chrome Education Upgrade, de eenmalige licentie die gedurende de hele levensduur van een Chromebook geldig is, gaat in per 12 januari 2021.

Heb je vragen over dit onderwerp, neem contact op met onze verkoopafdeling.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico