Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Verbeter de zichtbaarheid van je school

Onderwijs is de belangrijkste kerntaak voor een school. Maar daarnaast leven we nu in een tijd waarin je als school ook moet laten zien wie je bent, wat je kan bieden en wat jouw school onderscheidend maakt. Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt? Hoe zorg je ervoor dat je uitstraalt waar je voor staat? Heb je een verouderd logo of huisstijl? Hoe laat je de identiteit van een school terugkomen op je website? Nick Schuitemaker van Heutink ICT vertelt hoe jij je zichtbaarheid online kunt vergroten.

Profilering en branding

Als school wil je een positieve indruk maken. Jezelf profileren als school is nodig om te laten zien wie je bent, wat je doet, waar je goed in bent en wat jou onderscheidend maakt ten opzichte van andere scholen. Vaak zien we dat scholen verouderde logo’s hebben en dat de identiteit van de school niet past bij de uitstraling. Zorg er daarom voor dat je als school een heldere missie en visie hebt met een bijpassend eigentijds logo en huisstijl.

Zorg dat je online goed voor de dag komt

Er is steeds meer concurrentie tussen scholen en ouders worden steeds kritischer. Veel scholen hebben al gemerkt dat profilering steeds belangrijker wordt en je online niet kunt achterblijven. Dit zorgt ervoor dat scholen wel steeds meer kijken naar hoe zij hun online zichtbaarheid kunnen vergroten. Met Heutink ICT “Communiceren” kunnen we scholen volledig ontzorgen. Dit doen we met de oplossingen Schoolwebsite, Klasbord Ouderapp, Schoolgids en Infoscherm.

Met je schoolwebsite heb je het beste middel om je school te profileren bij nieuwe ouders en leerlingen. De schoolwebsites van Heutinck ICT zijn aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en zorgen voor een eenduidige profilering en een betere zichtbaarheid.

Laat alles samen komen met Heutink ICT communiceren

Meer nodig dan alleen een website? Onze communicatieoplossingen werken perfect met elkaar samen. Zo zet je in één keer een totaaloplossing neer. Wist je dat de Klasbord Ouderapp gekoppeld kan worden met je Schoolwebsite? Deze koppeling zorgt ervoor dat je tijdlijnberichten en activiteiten voor ouders direct kunt doorplaatsen naar je website. Ook is het mogelijk om de Schoolgids van Heutink ICT te integreren met je Schoolwebsite. Zo beheer je je website en je schoolgids vanuit één centrale omgeving.

Adviesgesprek aanvragen

Wil je weten hoe wij jou school verder helpen? Neem dan contact op!

Vraag een gesprek aan

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico