Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar overzicht

We kijken terug op een succesvolle #IPON2022!

We vonden het erg leuk jullie allemaal te ontmoeten! Ons team van accountmanagement heeft veel bezoekers kunnen inspireren met onze nieuwe ontwikkelingen.

In het theater gaven Wim van der Veen en Shirley van de Velde beide dagen een uitverkochte sessie over Digitale geletterdheid. Zij namen de bezoekers mee in het nut van digitale geletterdheid en wat de eerste stappen zijn om daar mee te beginnen.

Óók op onze stand gebeurde veel, Leslie Zohlandt liet de nieuwste features zien van de Predia producten, Jan-Willem Voortman vertelde meer over onze visie op Security & Privacy en Tom Linderman over onze ICT oplossingen voor het VO. Shirley van de Velde en Karin van Rijn lieten de werkomgeving van Digital Skills for Kids zien. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke kop koffie van onze barista en vermaak van de goochelaars.

𝗘𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸..! Matthijs van den Langenberg MSc liet onze nieuwste ontwikkeling zien. Hij gaf een demo van onze 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗹𝗲𝗲𝗿- 𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗼𝗺𝗴𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico