Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Schoolintranet voor Google

Met Schoolintranet voor Google bied je je collega’s een online plek om elkaar te vinden, initiatieven te delen, scholen binnen de stichting te inspireren en meer.

Het handige van alles op één plek

Schoolintranet voor Google zorgt ervoor dat iedereen alles wat hij nodig heeft snel vindt. Dat werkt een stuk prettiger.

 • Kanalen 

  Ieder samenwerkingsverband krijgt een kanaal met een eigen tijdlijn, Gedeelde Drive en Google Agenda. Zo houd je alles bij elkaar en maak je digitaal samenwerken overzichtelijk.

 • Kennisbank 

  In de kennisbank wordt alle informatie en documentatie binnen de school of stichting beschikbaar gesteld en up-to-date gehouden.

 • Zoekfunctie

  Waar had je ook alweer iets gelezen over onderwerp x? Doorzoek eenvoudig alles waar je toegang toe hebt: pagina’s uit de kennisbank, documenten in Google Drive, mails in Gmail, etc.

 • Sociaal nieuws 

  Met de nieuwsfunctie houd je mensen binnen de stichting of school op de hoogte van alles wat er speelt, en kan iedereen reageren. Belangrijk nieuws? Dan bereik je iedereen met een aankondiging waarbij je ziet wie het al heeft gelezen, en wie nog niet.

Stappenplan

Bij de implementatie van Schoolintranet voor Google gaan wij te werk volgens een helder en doordacht stappenplan.

 • 1

  Adviseren

  Wanneer jouw school of stichting beschikt over een Google Workspace for Education-omgeving, kunnen wij aan de slag met het sociale intranet van jouw school of stichting.

 • 2

  Bouwen 

  Na een kick-off met een werkgroep gaan we samen bouwen aan de intranetomgeving. We denken graag met je mee over de optimale inrichting en de adoptie. De ervaringen die we bij honderden besturen hebben opgedaan, nemen we hierin mee.

 • 3

  Ondersteunen 

  Door samen te werken met een enthousiaste werkgroep vanuit de school, zorgen we voor optimaal draagvlak. Daarbij bieden we ook ondersteuning bij de interne communicatie over de kenmerken en de voordelen van de nieuwe omgeving.

 • 4

  Training & adoptie

  Nadat Schoolintranet voor Google live is gegaan voor alle gebruikers, zorgen onze Google-gecertificeerde onderwijsconsultants er met gerichte trainingen voor dat iedereen er ook goed mee uit de voeten kan.

 • 5

  Beheren

  Het beheer van je Schoolintranet voor Google-omgeving verzorgen wij ook voor je. Je kunt kiezen voor een jaarlijkse check-up of doorlopende consultancy.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico