Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Schoolintranet voor Microsoft 365

Met Schoolintranet voor Microsoft 365 bied je je collega’s een online plek om elkaar te vinden, initiatieven te delen, scholen binnen de stichting te inspireren en meer.

Dat is pas communiceren en samenwerken!

Schoolintranet voor Microsoft 365 zorgt ervoor dat je je collega's én je Microsoft 365-tools vloeiend met elkaar kunt verbinden.

 • Sociaal nieuws 

  Met de nieuwsfunctie houd je mensen binnen de stichting of school op de hoogte van alles wat er speelt en kunnen zij daar ook op reageren. Zo start je de dialoog die je bij een mailaankondiging mist.

 • Teams-integratie 

  Door je eigen Teams binnen één klik beschikbaar te stellen vanaf de startpagina, maak je van je Schoolintranet de snelste route van A naar B. Bovendien zorg je zo voor zichtbaarheid van open Teams rond speciale thema’s, interesses of specialismen.

 • Smoelenboek 

  Vind alle collega’s binnen de school of stichting en zoek wie jou kan helpen bij je volgende project of uitdaging. Zoek op school, functie, specialisatie, interesses en meer.

 • AVG-portaal 

  Vanuit het optionele AVG-portaal maak je als stichting inzichtelijk of en hoe je voldoet aan de AVG-wetgeving, communiceer je heldere processen en geef je collega’s een uitvalsbasis voor alle AVG-vragen en specifieke AVG-documenten.

Stappenplan

Bij de implementatie van Schoolintranet voor Microsoft gaan wij te werk volgens een helder en doordacht stappenplan.

 • 1

  Adviseren 

  Wanneer je als stichting beschikt over een Microsoft 365-omgeving, kunnen wij aan de slag met het sociale intranet van jouw school of stichting.

 • 2

  Bouwen 

  Na een kick-off met een werkgroep gaan we samen bouwen aan de intranetomgeving. We denken graag met je mee over de optimale inrichting en de adoptie. De ervaringen die we bij honderden besturen hebben opgedaan, nemen we hierin mee.

 • 3

  Ondersteunen 

  Door samen te werken met een enthousiaste werkgroep vanuit de school zorgen we voor optimaal draagvlak. Daarbij bieden we ook ondersteuning bij de interne communicatie over de kenmerken en de voordelen van de nieuwe omgeving.

 • 4

  Training & adoptie

  Nadat Schoolintranet voor Microsoft 365 live is gegaan voor alle gebruikers, zorgen onze Microsoft-gecertificeerde onderwijsconsultants ervoor dat iedereen er ook goed mee uit de voeten kan.

 • 5

  Beheren 

  Het beheer van je Schoolintranet voor Microsoft 365 omgeving verzorgen wij ook voor je. Je kunt kiezen voor een jaarlijkse check-up of doorlopende consultancy.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico