Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar Home

Heutink ICT Insider

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, ontwerpen en verbeteringen. Als Heutink ICT Insider help je ons met jouw feedback om onze producten beter vorm te geven!

Meld je direct aan

Wat je als Heutink ICT Insider kunt verwachten:

  • Deelname aan online brainstorm- en feedbacksessies
  • Ervaringen uitwisselen met andere scholen over het gebruik van digitale toepassingen
  • Eén-op-één testen van nieuwe ontwikkelingen
  • Periodieke online enquêtes om feedback of input te verzamelen
  • Vroegtijdige toegang tot nieuwe features of producten (optioneel)

Feedback en suggesties

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe feature, heb je een wens die nog niet vervuld is of heb je een verbetersuggestie? Dan horen we die graag!

Op onze productborden kun je je ideeën of wensen inschieten, stemmen op wat we overwegen, en zien waar we daadwerkelijk mee bezig gaan.

Bekijk het productbord van...

Meer over het Insiders project

28 juli Nieuwsberichten

Monique Odijk is Heutink ICT Insider “Het gevoel dat je invloed kunt uitoefenen op het eindproduct”

Bij het (door)ontwikkelen van onze producten voor het onderwijs krijgen we bij Heutink ICT waardevolle ondersteuning van mensen die dagelijks met beide benen in de onderwijspraktijk staan. Een van deze ‘Heutink ICT Insiders’ is Monique Odijk. Zij is al 25 jaar leerkracht in het primair onderwijs. Het grootste deel van die tijd heeft ze ook de functie van ICT-coördinator gehad. Vandaag de dag werkt Monique bij Stichting Baasis, een organisatie van 13 basisscholen in het noorden des lands.

Bericht lezen
31 mei Nieuwsberichten

“Een perfecte balans tussen individuele verantwoordelijkheid en teamwork”

Gerloeske Nijland is als softwareontwikkelaar bij Heutink ICT betrokken bij een bijzonder project. Doel van dit project is van een aantal softwareproducten van Heutink ICT een compleet nieuwe generatie te creëren. Om het proces richting te geven, wordt veelvuldig gebruik gemaakt van input van gebruikers uit de onderwijspraktijk (die in het kader van het project ‘Insiders’ worden genoemd).

Bericht lezen
10 mei Nieuwsberichten

“Je krijgt hier veel ruimte om zelf kansen te creëren en te pakken”

Nikki Hunder kwam bij Heutink ICT aan boord in juni 2018. Ze begon destijds als Accountmanager New Business en heeft sindsdien in diverse functies verschillende kanten van het bedrijf kunnen ontdekken. “Ik ben hier voorlopig nog niet uitgeleerd!”

Bericht lezen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico