Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: BMS

BMS zocht een ontzorgende partner voor ICT op basis van visie en regie

BMS (Bisschop Möller Stichting) vindt het belangrijk om een professionele ICT-partner te hebben die op alle fronten ontzorgt. Wij gaven hieraan invulling door bijvoorbeeld onze oplossing Apparaatbeheer uit te breiden naar iOS-beheer, zodat de BMS er nu Windows-devices, Chromebooks én iPads mee kan beheren. Daarnaast hebben we een netwerkspecialist gedetacheerd die de BMS-scholen twee dagen per week terzijde staat bij technische vraagstukken.

De betrokkenheid van Heutink ICT bij de BMS begon rond 2005, toen wij de ICT-partner werden voor enkele van de scholen. In de loop der tijd is onze rol binnen de stichting steeds verder uitgebreid. De afgelopen jaren hebben we vooral hard gewerkt om alle scholen naar ons MOO-platform in de cloud te brengen. Sinds het aantreden van Informatiemanager Thomas Bollen zijn we op grond van diens visie en wensen bezig onze rol als leverancier bij te stellen van initiërend naar ontzorgend. Hij voert de regie, wij verzorgen de uitvoering, tot en met het beheer van de geleverde oplossingen.

  • Basishub
  • Startportaal
  • Schermcontrole
  • Netwerkbeheer (infrastructuur)
  • Apparaatbeheer (Windows-, Google- en Apple-devices)
  • Beheer en provisioning Google-omgeving met MOO
  • Provisioning Microsoft 365 met MOO
  • Netwerkspecialist op detacheringsbasis
  • Interne consultancy voor specifieke projecten

Over de netwerkspecialist

"Ik vind het een fijne samenwerking. De lijntjes zijn kort en ik kan altijd vragen stellen als dat nodig is."

- Madelon Jansen, directeur Montessorischool van Lith

Gerelateerde artikelen

3 april Nieuwsberichten

Omvangrijke Sharepoint inrichting en Microsoft 365 datamigratie voor Stichting LVO

Onderwijsorganisatie LVO (Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs) bestaat uit 25 vo-scholen en telt ongeveer 2.900 medewerkers. Heutink ICT realiseerde voor LVO een overkoepelend intranet voor alle medewerkers en intranetten voor meerdere scholen. In het verlengde van dit project mochten wij ook de migratie verzorgen van data vanuit een private cloud naar de cloud van Microsoft.

Bericht lezen
13 september Nieuwsberichten

“Wij hebben sterk ingezet op visie en regie”

De BMS (Bisschop Möller Stichting) is een katholiek schoolbestuur voor 33 basisscholen in Friesland. Met 600 medewerkers verzorgen deze scholen onderwijs voor meer dan 6200 leerlingen. Binnen de stichting krijgen de scholen veel ruimte voor eigenheid. Zo zijn er IKC's, dorpsscholen en scholen met uitgesproken onderwijsconcepten als Jenaplan, Dalton en Montessori. Op al deze scholen biedt de inzet van ICT in de klas leerlingen de mogelijkheid om op hun eigen niveau en tempo te werken aan persoonlijke leerdoelen.

Bericht lezen
6 april Nieuwsberichten

Varietas koos voor harmonisatie met Microsoft en Heutink ICT

Stichting Varietas, in 2020 ontstaan uit de stichtingen Qua Vadis en Roos, voorziet met 30 basisscholen het gebied tussen Almelo en Deventer van onderwijs voor meerdere gezindten. Het moment van de fusie werd aangegrepen voor een drastische operatie op ICT-gebied. We spraken hierover met Eva Bosch, voorzitter van het Varietas-conglomeraat ICT en bovenschools Functionaris Gegevensbescherming en Huub van der Wal directeur de Vijf-er in Deventer.

Bericht lezen
Meer over deze klantcase

Meer over deze klantcase

Lees hier het artikel waarin BMS-Informatiemanager Thomas Bollen vertelt over zijn visie en hoe wij helpen die te verwezenlijken.
Lees verder

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico