Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: OOZ

OOZ wilde één ICT-partner voor primair, voortgezet én speciaal onderwijs

OOZ wil altijd kunnen beschikken over een stabiele, werkende en gebruikersvriendelijke ICT-omgeving voor medewerkers en leerlingen. Naast het uitvoeren van technisch beheer helpen wij het bestuur met bijvoorbeeld de professionalisering van leerkrachten en het vorm geven aan het thema digitale geletterdheid.

OOZ heeft centraal een Microsoft 365 omgeving ingericht waar alle 36 onderliggende scholen gebruik van kunnen maken. Een bewuste keuze. Merlijn: “Microsoft tools zijn bekend in de markt en bieden alle functionaliteit. We zijn recent ook volledig overgegaan op Microsoft 365 A5 volledige suite vanwege de vele de beveiligingsmogelijkheden.” De Microsoft 365 omgeving is via BasisHub volledig geïntegreerd met de andere oplossingen van Heutink ICT zoals MOO Startportaal en Devicebeheer. En met de onderliggende LAS en HR systemen. Zo ontstaat een veilige keten waarin gegevens uitgewisseld worden. Dat scheelt enorm veel administratief werk.

"We hebben een beetje dezelfde mentaliteit en onze visies sluiten goed op elkaar aan. We houden allebei van hands-on: niet problematiseren maar oplossingen zoeken."

- Maeike Woudstra, directeur bedrijfsvoering OOZ

Gerelateerde artikelen

3 april Nieuwsberichten

Omvangrijke Sharepoint inrichting en Microsoft 365 datamigratie voor Stichting LVO

Onderwijsorganisatie LVO (Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs) bestaat uit 25 vo-scholen en telt ongeveer 2.900 medewerkers. Heutink ICT realiseerde voor LVO een overkoepelend intranet voor alle medewerkers en intranetten voor meerdere scholen. In het verlengde van dit project mochten wij ook de migratie verzorgen van data vanuit een private cloud naar de cloud van Microsoft.

Bericht lezen
4 mei Nieuwsberichten

Één ICT-partner voor primair, voortgezet én speciaal onderwijs

OOZ verzorgt openbaar onderwijs in Zwolle en de omliggende regio. Onder het bestuur vallen 37 scholen met samen ruim 12.300 leerlingen en meer dan 1.850 medewerkers. Het aanbod varieert van primair en voortgezet tot speciaal onderwijs. Sommige leerlingen starten daarom al als baby of dreumes op een van de Integrale Kindcentra en verlaten OOZ pas als ze als aan een vervolgstudie of eerste baan beginnen.

Bericht lezen
6 april Nieuwsberichten

Varietas koos voor harmonisatie met Microsoft en Heutink ICT

Stichting Varietas, in 2020 ontstaan uit de stichtingen Qua Vadis en Roos, voorziet met 30 basisscholen het gebied tussen Almelo en Deventer van onderwijs voor meerdere gezindten. Het moment van de fusie werd aangegrepen voor een drastische operatie op ICT-gebied. We spraken hierover met Eva Bosch, voorzitter van het Varietas-conglomeraat ICT en bovenschools Functionaris Gegevensbescherming en Huub van der Wal directeur de Vijf-er in Deventer.

Bericht lezen

Weten wat Heutink ICT voor jou kan betekenen?

Wil jij ook grip krijgen op een veilige educatieve keten en de volgende stap zetten in digitaal onderwijs?

Plan een adviesgesprek in
Meer over deze klantcase

Meer over deze klantcase

Lees hoe Heutink ICT samen met OOZ passende oplossingen ontwikkelt en implementeert op basis van co-creatie.
Lees verder

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico