Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Devices via Heutink ICT. Hoe verantwoord is dat?

Een investering in devices is tegenwoordig vaker een vervanging dan een uitbreiding. Om die reden hebben we de ‘omruildoos’ geïntroduceerd. Het principe is even complex als simpel: we leveren vooraf geïnstalleerde devices in een omdoos, dit scheelt zowel ruimte als verpakkingsmateriaal, volledig klaar om direct in gebruik te nemen. In deze omdoos kan je vervolgens de oude devices retour zenden.

Afvoeren van oude devices

Grotere zendingen met vooraf geïnstalleerde devices leveren we vanaf nu uit in een grote omdoos. Scholen kunnen er vervolgens voor kiezen om hun afgeschreven devices op een verantwoorde manier door ons te laten afvoeren. Dat kan door ze een nieuw leven te geven, ‘refurbishen’ noemen we dat, of door de onderdelen door een gesprecialiseerd bedrijf te laten recyclen. Het retoursturen werkt heel simpel. Gebruik de omdoos om je oude apparaten te verpakken en meldt de devices online aan. Je ontvangt een instructie hoe je de omdoos op onze kosten retour kunt zenden.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico