Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Geef iPads een nieuw leven

Heutink ICT geeft iPads een nieuwe leven. Het betreft hier iPads die gebruikt zijn tijdens een groot project. De iPads zijn gecontroleerd en voorzien van het Keurmerk Refurbished, dit houdt in dat ze gecontroleerd zijn en wij er 2 jaar volledige garantie op geven. Deze garantie is optioneel uit te breiden naar 3 jaar. Hetzelfde geldt voor de garantie op de accu.

Bescherming voor je iPads

In veel gevallen zien we dat de iPads worden ingezet in de onderbouw. Uiteraard zijn leerlingen altijd voorzichtig met spullen van school. Voor extra zekerheid zorgen wij dat er een glazen screenprotector en een mix van leuk gekleurde KidsCover hoezen wordt toegevoegd. De iPads worden door ons voorzien van de screenprotector en KidsCover. Daarmee maken we het extra gemakkelijk om in te zetten.

Compleet verzorgde actiebundel

  • 12 zo goed als nieuwe iPads 8
  • 12 screenprotectors en KidsCovers
  • Predia Wallcab opbergmeubel met UV-C desinfectie lamp
  • 2 jaar volledige carry-in garantie (uitbreidbaar naar 3 jaar)
  • Alles 'ready to go' afgeleverd

De complete bundel kost €4.250,- excl. btw. Vraag ernaar bij onze verkoop binnendienst. Mail verkoop@heutink-ict.nl of bel 074 - 240 46 06.
Let op! Wees er snel bij want op=op.

Zelf beheren of laten beheren?

Wij bieden deze set aan als losstaande iPads zonder beheer. Mocht je dus zelf je iPads willen beheren (het zij individueel of via je beheeroplossing) dan kan dat. Je dient de iPads dan zelf op te nemen in je bestaande omgeving. Als je dat lastig vindt dan kunnen wij daar natuurlijk bij helpen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico