Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar overzicht

Post BETT meeting: Samen terugblikken, nagenieten en vooruitkijken!

Het was een inspirerende Post BETT meeting voor de deelnemers van onze Studiereis BETT 2023. Samen keken we terug en gingen we in gesprek over hoe digitalisering in het onderwijs zich ontwikkelt. De dag bestond uit een mooi programma met o.a. een rondleiding door ons datacenter, gave presentaties van klanten en rondetafelgesprekken. We sloten af met een heerlijk diner en borrel!

Delen van waardevolle inzichten

Het idee om een Post BETT meeting te organiseren kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Er gingen veel inspirerende verhalen rond over het daadwerkelijk toepassen van de opgedane kennis in de lespraktijk. De wens om deze inzichten breder te delen was ook duidelijk aanwezig. Zo ontstond het idee om deze waardevolle inzichten met elkaar te delen tijdens een Post BETT meeting. Drie deelnemers namen het woord om hun eigen ervaringen in een presentatie te delen met de rest. Waaronder hoe ze de opgedane kennis in hun dagelijkse lespraktijk toepassen, en welke inzichten ze hadden opgedaan tijdens de bezoeken aan scholen die volledig met Google en Microsoft werken.

Het was een dag met veel waardevolle inzichten. Waarop deelnemers hopelijk veel van elkaar hebben geleerd en met nieuwe ideeën over digitalisering in het onderwijs naar huis zijn gegaan. Deelnemers bedankt voor jullie komst en input deze dag! Wij hebben ervan genoten, we hopen jullie ook!

Wil jij in 2024 mee op studiereis naar de BETT? Bespreek dit dan met jouw Accountmanager.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico