Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar overzicht

Schermcontrole heeft een frisse look & feel!

Bij Heutink ICT zijn we druk bezig onze producten een zo uniform mogelijke uitstraling te geven. De volgende stap die we in dit proces zetten, betreft Schermcontrole. Met deze handige app kun je als leraar je leerlingen helpen gefocust te blijven, door een oogje in het zeil te houden, schermen even op slot te zetten of websites direct op hun apparaat te openen.

Let wel!

Het gaat hier om een bescheiden make-over. We voegen geen functies toe maar maken het gebruik van de applicatie nog prettiger en eenvoudiger. Dat doen we door beter uit te leggen wat knoppen doen. Ook geeft de app je nu een duidelijk bericht als je iets (nog) niet goed hebt ingesteld. En zie je nog geen schermen? Dan laat de app je zien hoe dat komt.

Voor meer informatie over Schermcontrole kun je hier terecht. Heb je nog geen toegang tot Schermcontrole maar wil je er als school wel graag mee werken? Neem dan contact op met je accountmanager!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico