Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Schermcontrole is nu nòg uitgebreider

Met Schermcontrole kun je als leraar live meekijken bij alle leerlingen. Het maakt niet uit of ze op een Chromebook of Windows-device werken. Een mooie nieuwe toevoeging is dat je nu ook op geanonimiseerde apparaten mee kan kijken op de schermen van de leerlingen.

Nu ook te gebruiken in gastmodus

Schermcontrole wordt automatisch gestart op het moment dat de leerling aangemeld is met het eigen Microsoft 365 of Google account. Er zijn ook momenten dat je de leerlingen op het gastaccount wil laten inloggen. Bijvoorbeeld omdat ze zelf geen Microsoft 365 of Google account hebben. Of omdat je op een Windowsapparaat gebruik wil maken van de inlogassistent, die alleen in de browser beschikbaar is. We hebben het daarom mogelijk gemaakt dat je ook kan meekijken wanneer de leerling met een gastaccount is ingelogd op beheerde apparaten. Zodra de leerling inlogt op MOO in de browser, kun je als leerkracht weer met de leerlingen meekijken.

Stabiliteit
Onze ontwikkelaars zijn heel druk geweest om de stabiliteit en betrouwbaarheid van schermcontrole te verbeteren en wij zijn bijzonder trots op het resultaat. Mocht je toch problemen ervaren, neem dan vooral contact op met onze servicedesk. Onze medewerkers helpen je graag verder om het probleem op te lossen.

Weten wat er achter de schermen gebeurt

Met Schermcontrole heb jij de regie over wat leerlingen op hun apparaten doen, en houd je eenvoudig een oogje in het zeil.

Meer over Schermcontrole

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico