Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar berichten

Update: Risico’s van Google Workspace op scholen

In eerdere berichtgeving hebben we gemeld dat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vraagtekens heeft gezet bij de bescherming van persoonsgegevens in Google Workspace.

Stappen gezet omtrent privacyrisico's

We zijn blij te melden dat Google goede stappen heeft gezet om de eerder geconstateerde privacyrisco’s bij Google Workspace for Education op te lossen. Dit betekent dat scholen gebruik kunnen blijven maken van Google Workspace for Education, mits zij zelf ook enkele acties uitvoeren. Dit is het resultaat van intensieve gesprekken die SIVON, SURF en het Strategisch Leveranciersmanagement Rijk (SLM-Rijk), mede op verzoek van de PO-Raad en VO-raad, hebben gevoerd met Google.

De afspraken bevatten een uitgebreide set contractuele, organisatorische en technische maatregelen. Daarmee worden de op 31 mei 2021 door de Autoriteit Persoonsgegevens geconstateerde hoge privacy-risico’s in voldoende mate afgedekt.

Neem contact op

Wil je weten hoe Heutink ICT jouw school verder kan helpen? Neem dan contact op!

Neem contact op