Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht
Meer over onze opleiding Ga

CPION verlengt accreditatie opleiding Post-hbo I-Coach

Onze opleiding ‘Post-hbo I-Coach’ scoort al jaren hoge waarderingscijfers. We hebben deze opleiding destijds in het leven geroepen om ICT-coördinatoren in het PO en VO te helpen een noodzakelijke verschuiving in hun rol aan te brengen. De moderne ICT’er is immers steeds minder bezig met techniek en verlegt de focus naar beleid en coaching.

"Doordacht, kundig en enthousiast"

Inmiddels is de Post-hbo I-Coach al door meer dan 1.000 deelnemers gevolgd. Het succes is ongetwijfeld te danken aan de doordachte inhoud en opzet van de opleiding, en de kundigheid en het enthousiasme van onze docenten. Maar ook het feit dat het hier gaat om een geaccrediteerde Registeropleiding is zeker een factor. Daarom zijn we blij je te kunnen melden dat het CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland) de registratie onlangs weer voor een jaar heeft verlengd. De door ons opgestelde voortgangsrapportage kreeg een zeer positieve beoordeling.

"Uit uw evaluatieverslag blijkt dat u op heldere wijze evalueert, en daar op uitstekende wijze verslag van doet. Bijzonder aardig is dat u ook de meerwaarde van de opleiding voor de school evalueert. Een dergelijk, uitermate relevant evaluatiepunt komen wij maar zelden tegen."

- Beoordeling van CPION

Mariska van der Brug volgde de opleiding Post-hbo I-Coach

Mariska van der Burg werkt 25 jaar in het onderwijs, waarvan de afgelopen vijf jaar bij Montessori Delft. Dat ze daar de rol van ICT'er vervult, vloeit min of meer voort uit haar afstudeeropdracht voor de Montessori-opleiding. In dat kader ontwikkelde ze een leerlijn digitale geletterdheid, en de stap naar de rol van ICT'er lag op dat moment voor de hand.

Lees verder

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico