Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.
Terug naar Home

Advies & training

Alle ICT-oplossingen worden pas optimaal benut als jouw medewerkers de juiste kennis en vaardigheden in huis hebben. Maar hoe weet je dit? En welke ICT-oplossingen zet je in? Wij helpen je van A tot Z. Wij bieden de expertise én de middelen. Van levering tot implementatie. Van een ICT-vaardighedenscan tot scholing. Onze onderwijsconsulenten zijn er voor je tijdens dit proces. Je krijgt advies, begeleiding en ondersteuning. Ook brengen we de aanwezige kennis van je medewerkers in kaart met onze ICT-vaardighedenscan. Zo kom je écht verder.

Adviesgesprek aanvragen Download de nieuwe scholingsgids

Visie en strategie

Jouw visie en ICT-strategie vormen de basis. Het ontwikkelen hiervan kan een uitdaging zijn. Een uitdaging waarbij wij je graag helpen. We sluiten aan bij jullie ICT overleggen, we luisteren naar al jullie wensen en kijken naar de huidige ICT-systemen. Met deze informatie ontwikkelen we een nieuw strategisch ICT-plan. Hierin wordt onder andere helder omschreven welke ICT-oplossingen we adviseren. Ook kijken we, door middel van de ICT-bekwaamheidsscan, of je docenten beschikken over de juiste kennis. Zo ondersteunen we jou volledig in de adoptie van de nieuwe ICT-oplossingen en tools.

Adoptietrainingen en bootcamps

Bij Heutink ICT hebben we alle kennis in huis. En die kennis delen we graag met je. Hoe haal je alles uit Microsoft 365? Hoe werk je het beste met de Cloud? Hoe zet je interactieve touchscreens optimaal in in het voortgezet onderwijs? Wij bieden de scholing die jouw school nodig heeft. Wij maken werk van de digitale ontwikkeling van jouw medewerkers. Dit doen we door verschillende cursussen, bootcamps en trainingen aan te bieden. Allemaal om jouw medewerkers te ondersteunen om alle mogelijkheden uit jullie ICT te halen. Met behulp van de ICT-strategie en de ICT-bekwaamheidsscan weten we precies welke scholing jouw medewerkers nodig hebben. Of dit nu is voor Google, Microsoft, Digibord trainingen of ICT-middelen in het algemeen. Alles is mogelijk!

Bekijk ons trainingsaanbod

Aan de slag met ICT in het voortgezet onderwijs

Wil je stappen zetten op ICT-gebied in het voortgezet onderwijs? Wij bieden de middelen én de expertise. Eén ding is nu al zeker: als jij aan de slag wilt met ICT in het voortgezet onderwijs, maak je er samen met Heutink ICT een succes van.

Adviesgesprek aanvragen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico