Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar Home

Onze nieuwe scholingsgids is uit!

Heb jij voor het komende schooljaar de opleidingsagenda voor jezelf en je collega's nog niet (helemaal) ingevuld? Dan is het extra goed om te weten dat de nieuwe scholingsgidsen van Heutink ICT nu digitaal beschikbaar zijn.

Download scholingsgids PO Download scholingsgids VO

Let op: in-company werkt nóg beter!

In onze nieuwe Scholingsgids vind je onder meer onze langere opleidingstrajecten ‘Post-hbo I-Coach’ en ‘Specialist Digitale Geletterdheid’. Deze opleidingen kunnen we ook in-company aanbieden, op jouw locatie en voor alle ICT’ers binnen je bestuur. De ervaring leert dat zo’n in-company traject de hoogste opbrengst heeft. Waarom dat zo is, lees je in dit blog.

Gerelateerde blogs van Rik

4 april Blogs

In gesprek met de ‘founding fathers’ van Heutink ICT

In 2024 hebben we als Heutink ICT iets bijzonders te vieren: we bestaan 25 jaar. In de eerste aflevering van deze reeks jubileumartikelen heb ik je in vogelvlucht meegenomen door de hele geschiedenis van ons bedrijf. Deze keer ga ik in gesprek met de twee heren die aan de wieg stonden van Heutink ICT: Jan de Jonge, voormalig commercieel directeur van Heutink, en Hans Lesscher, voormalig CEO van Odin Groep.

Bericht lezen
28 maart Blogs

Microsoft wijzigt licentievoorwaarden met limieten op cloudopslag

Jeroen Koster, Cloud Consultant

We hebben belangrijk nieuws te delen over enkele veranderingen binnen het Microsoft 365 Educatie aanbod die onlangs zijn aangekondigd. Microsoft laat weten dat ze limieten gaan stellen aan de gratis, onbeperkte opslagruimte. De nieuwe limieten zijn actief per februari 2024 of augustus 2024 voor contractverlengingen. Hoewel deze veranderingen niet door ons worden ingevoerd en de meeste scholen op dit moment ruim onder de nieuwe opslaglimieten zitten, willen we je toch graag op de hoogte brengen van de eventuele gevolgen voor jouw organisatie.

Bericht lezen
22 januari Blogs

25 jaar digitalisering in het onderwijs

Rogier Borggreve, Algemeen Directeur

Heutink ICT bestaat 25 jaar. Dat is een mooie mijlpaal waar ik erg trots op ben. Helemaal omdat ik de hele reis vanaf het begin heb mogen meemaken. Die reis begon in 1999 toen de Twentse zakelijke IT-dienstverlener Lesscher IT (inmiddels Odin Groep) een samenwerking aanging met Heutink Primair Onderwijs. Heutink is met ruim een eeuw ervaring de toonaangevende speler in het primair onderwijs en speelt die prominente rol intussen ook in het voortgezet onderwijs. Samen hebben we Heutink ICT ontwikkeld tot het bedrijf dat het nu is.

Bericht lezen

Ruim trainingsaanbod

Wij bieden trainingen om ICT-vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Zowel online als op locatie.

Bekijk trainingsaanbod

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico