Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.
Terug naar Home

Onze nieuwe scholingsgids is uit!

Heb jij voor het komende schooljaar de opleidingsagenda voor jezelf en je collega's nog niet (helemaal) ingevuld? Dan is het extra goed om te weten dat de nieuwe scholingsgidsen van Heutink ICT nu digitaal beschikbaar zijn.

Download scholingsgids PO Download scholingsgids VO

Let op: in-company werkt nóg beter!

In onze nieuwe Scholingsgids vind je onder meer onze langere opleidingstrajecten ‘Post-hbo I-Coach’ en ‘Specialist Digitale Geletterdheid’. Deze opleidingen kunnen we ook in-company aanbieden, op jouw locatie en voor alle ICT’ers binnen je bestuur. De ervaring leert dat zo’n in-company traject de hoogste opbrengst heeft. Waarom dat zo is, lees je in dit blog.

Gerelateerde blogs van Rik

22 januari Blogs

25 jaar digitalisering in het onderwijs

Rogier Borggreve, Algemeen Directeur

Heutink ICT bestaat 25 jaar. Dat is een mooie mijlpaal waar ik erg trots op ben. Helemaal omdat ik de hele reis vanaf het begin heb mogen meemaken. Die reis begon in 1999 toen de Twentse zakelijke IT-dienstverlener Lesscher IT (inmiddels Odin Groep) een samenwerking aanging met Heutink Primair Onderwijs. Heutink is met ruim een eeuw ervaring de toonaangevende speler in het primair onderwijs en speelt die prominente rol intussen ook in het voortgezet onderwijs. Samen hebben we Heutink ICT ontwikkeld tot het bedrijf dat het nu is.

Bericht lezen
5 december Blogs

Lesgeven met touchscreens in het vo: 5 tips voor de praktijk

Frank Wesdijk, adviseur Onderwijs & ICT voortgezet onderwijs

In een vorig blog heb ik het gehad over de voordelen van interactief lesgeven met touchscreens in het voortgezet onderwijs. Deze keer wil ik je 5 tips geven voor hoe je touchscreens in de praktijk kunt inzetten. Niet alleen om je lessen extra impact te geven, maar ook om je werk makkelijker en efficiënter te maken.

Bericht lezen
5 december Blogs

Zomaar 6 voordelen van interactief lesgeven met touchscreens in het vo

Frank Wesdijk, adviseur Onderwijs & ICT voortgezet onderwijs

Ik heb veertien jaar in het voortgezet onderwijs gewerkt, als docent en later ook als teamleider. Op de school waar ik werkte voordat ik in dienst kwam bij Heutink ICT, werd sterk ingezet op het gebruik van touchscreens en andere digitale middelen. In die tijd heb ik ervaren dat sommige docenten de neiging hebben vast te houden aan hun traditionele manier van werken. Vaak komt dat doordat ze niet de vele mogelijkheden aangeleerd hebben gekregen om er hun voordeel mee te doen. En dat is zonde.

Bericht lezen

Ruim trainingsaanbod

Wij bieden trainingen om ICT-vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Zowel online als op locatie.

Bekijk trainingsaanbod

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico