Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.
Terug naar Home

Onze nieuwe scholingsgids is uit!

Heb jij voor het komende schooljaar de opleidingsagenda voor jezelf en je collega's nog niet (helemaal) ingevuld? Dan is het extra goed om te weten dat de nieuwe scholingsgidsen van Heutink ICT nu digitaal beschikbaar zijn.

Download scholingsgids PO Download scholingsgids VO

Let op: in-company werkt nóg beter!

In onze nieuwe Scholingsgids vind je onder meer onze langere opleidingstrajecten ‘Post-hbo I-Coach’ en ‘Specialist Digitale Geletterdheid’. Deze opleidingen kunnen we ook in-company aanbieden, op jouw locatie en voor alle ICT’ers binnen je bestuur. De ervaring leert dat zo’n in-company traject de hoogste opbrengst heeft. Waarom dat zo is, lees je in dit blog.

Gerelateerde blogs van Rik

12 mei Blogs

Professionalisering is net tennissen

Rik Hooftman, Onderwijsadviseur

Professionalisering is een term die je de laatste jaren in het onderwijs vaak hoort, zeker als het gaat om het terrein waar onderwijs en ICT elkaar ontmoeten. Scholing is in dit verband een onmisbaar instrument. Je hebt nu eenmaal input en ondersteuning van bedreven experts nodig om beter te worden in wat je doet.

Bericht lezen
21 april Blogs

4 voordelen van een in-company opleidingstraject

Rik Hooftman, Onderwijsadviseur

ICT speelt in het onderwijs een steeds grotere rol. Als je die ontwikkeling in goede banen wilt leiden, is het cruciaal dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de inzet van ICT de vereiste vaardigheden hebben.

Bericht lezen
13 juli Blogs

Hoe je met I-Coaches meer tijd overhoudt voor onderwijs

Rik Hooftman, Onderwijsadviseur

Dit is de derde aflevering van een blogserie over het belang van I-Coaches in het primair onderwijs. In de voorgaande delen hebben we gekeken naar het onderscheid tussen ICT-coördinatoren en I-Coaches en de cruciale rol van de I-Coach in het speelveld van digitale geletterdheid. Deze keer: hoe zet je I-Coaches op zo’n manier in dat je meer tijd overhoudt voor onderwijs?

Bericht lezen

Ruim trainingsaanbod

Wij bieden trainingen om ICT-vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Zowel online als op locatie.

Bekijk trainingsaanbod

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico