Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar

Zet je school op de kaart

Als school kun je online niet achterblijven. Je hebt veel informatie om te delen, zowel intern als extern. Het is een behoorlijke opgave om dit te overzien en te beheren. Hoe zorg je er als school voor om dit allemaal te overzien en te beheren? Heutink ICT biedt toegankelijke oplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor het onderwijs. Voor een krachtige presentatie en profilering van je school, maar ook voor effectieve communicatie met leerlingen, (potentiële) ouders en medewerkers.

Ontdek hoe Heutink-ICT jouw school kan helpen

Onze communicatieoplossingen werken perfect met elkaar samen. Zo kun je in één keer een totaaloplossing neerzetten. Maar dat hoeft niet, want elke oplossing kan ook prima op zichzelf staan. Je kunt dus ook alleen de oplossing(en) kiezen die je nu nodig hebt. Wil je meer weten of zelf ervaren hoe onze geïntegreerde oplossingen de communicatie van jouw school verbeteren? Neem contact op!

Onze oplossingen in de praktijk

Een totaaloplossing voor online én offline communicatie

Het bestuur van Stichting Fedra in Beverwijk had behoefte aan een totaaloplossing voor de communicatie met de diverse doelgroepen. Heutink ICT ondersteunde de stichting bij het realiseren van een oplossing voor zowel online als offline communicatie.

Bekijk meer
11 juni

Breng je interne communicatie en samenwerking naar een hoger niveau met Schoolintranet

Goede interne communicatie binnen een school of stichting is essentieel om goed samen te werken. Schoolintranet is dé digitale werkomgeving voor iedereen die op school werkt. Het biedt medewerkers ruimte voor interactie en zorgt voor meer betrokkenheid. Daarnaast brengt het overzicht en structuur in al hun Office 365- of Google Workspace for Education-applicaties. Maar hoe draagt Schoolintranet bij aan de interne communicatie en samenwerking binnen de school of stichting? In dit blog vertelt Arjan van den Belt hier meer over.

Bekijk meer
10 juni

Verbeter de zichtbaarheid van je school

Onderwijs is de belangrijkste kerntaak voor een school. Maar daarnaast leven we nu in een tijd waarin je als school ook moet laten zien wie je bent, wat je kan bieden en wat jouw school onderscheidend maakt. Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt? Hoe zorg je ervoor dat je uitstraalt waar je voor staat? Heb je een verouderd logo of huisstijl? Hoe laat je de identiteit van een school terugkomen op je website? Nick Schuitemaker van Heutink ICT vertelt hoe jij je zichtbaarheid online kunt vergroten.

Bekijk meer

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico