Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Basicly verwelkomt Heutink ICT als implementatiepartner

Basicly mag vanaf november 2020 Heutink ICT haar preferred implementatiepartner noemen. Met deze nauwe samenwerking bundelen beide organisaties hun krachten om primair en voortgezet onderwijs te ondersteunen bij de volledige borging van digitale geletterdheid in hun onderwijs. Naast de lesmaterialen voor digitale geletterdheid op het Basicly platform en online begeleiding, kunnen scholen nu ook extra hulp inschakelen van Heutink ICT om digitale geletterdheid een structurele plek te geven.

Intensieve begeleiding

Hoewel scholen de ambitie uiten om digitale geletterdheid een structurele plek te geven in hun curriculum, komen deze plannen wegens tijdgebrek vaak op een laag pitje te staan. Het Basicly platform biedt al standaard online ondersteuning via chat, videobellen en mail om dit op eigen houtje te volbrengen. Als een school daarnaast behoefte heeft aan een intensievere en/of fysieke begeleiding, dan biedt Heutink ICT nu ook een persoonlijk begeleidingstraject.

Implementeren van digitale geletterdheid

Gezien de jaren ervaring en expertise van Heutink ICT op het gebied van ICT en de praktische implementatie, is de organisatie een logische keuze als versterking op Basicly’s aanbod. Dankzij deze aanvulling, helpen beide organisaties samen scholen van A tot Z verder.

Vincent Veenbrink, co-founder van Basicly: “Heutink ICT’s missie en persoonlijke aanpak passen bij wie wij zijn. We zijn ervan overtuigd dat de onderwijsconsulenten van Heutink ICT vanuit hun expertise scholen nét die extra ondersteuning kunnen bieden om digitale geletterdheid succesvol vorm te geven.”

Mijn Omgeving Online (MOO) en Basicly

Naast deze nieuwe samenwerking, is Basicly ook gekoppeld met Mijn Omgeving Online van Heutink ICT (MOO). Zo vult Basicly het ruime aanbod van partijen op het MOO Startportaal aan. Met een ‘Basicly’-tegel op MOO wordt inloggen op de online leeromgeving voor digitale geletterdheid eenvoudiger én sneller.

Gerelateerde artikelen

1 april

Hoe maak je verstandige keuzes in ICT?

De succesvolle DNA-methode van Heutink ICT uitgebreid uitgelegd.

Bericht lezen
27 augustus

5 vragen aan onderwijsconsulent Wim van der Veen

Zijn focus ligt meer op onderwijskundige toepassing dan op technologie.

Bericht lezen
27 november

5 do’s en 5 don'ts voor jouw ICT-beleidsplan

Nuttige informatie en inspiratie voor het op papier krijgen van je ICT-beleidsplan.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico