Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Google verhoogt prijs Chrome Education Upgrade

Zoals we je eerder lieten weten via dit bericht, heeft Google rond maart/april 2020 een prijsverhoging uitgesteld vanwege de coronacrisis. Met deze beslissing wilde Google scholen wat meer lucht geven in de hectiek die de uitbraak van de pandemie met zich meebracht. De prijsverhoging betrof de Chrome Education Upgrade en zou oorspronkelijk ingaan op 9 maart 2020. Van uitstel komt deze keer geen afstel: per 9 maart 2021 wordt de voorgenomen prijsverhoging alsnog doorgevoerd. De prijs van de Chrome Education Upgrade stijgt dan naar € 34,- (excl. BTW) per licentie.

Tegenover deze prijsverhoging staat dat Google Chrome for Education langer gaat voorzien van updates. De langere ondersteuning, 8 jaar, geldt voor alle nieuwe Chromebooks die vanaf 2020 op de markt gebracht worden. Oudere devices ontvangen tot en met 6,5 jaar Chrome updates.

Dit schooljaar nog bestellen?

Wil je dit schooljaar nog Chromebooks gaan bestellen? En wil je nog van de oude prijs gebruikmaken? Zorg er dan voor dat je vóór 9 maart de Chrome Education Upgrade licenties alvast bestelt zodat deze worden toegewezen aan je Google-domein. Bij de aanschaf van Chromebooks kunnen deze licenties op dat moment worden gebruikt om die Chromebooks direct in beheer op te nemen.

Benieuwd naar welke Chromebook(bundel)s wij aanbieden? Kijk dan op onze webshop of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Gerelateerde artikelen

27 maart

Uitstel prijsverhoging Chrome Education Upgrade

Uitstel geplande prijsverhoging in verband met COVID-19 virus.

Bericht lezen
10 december

Onzekere levertijden en prijsverhogingen

Door de Coronacrisis hebben productieprocessen stilgelegen en is schaarste ontstaan.

Bericht lezen
15 februari

Hybride Onderwijs: hoe richt je dat in?

Om dat goed te doen komen er best uitdagende vragen op je af.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico