Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar overzicht

Hybride Onderwijs: hoe richt je dat in?

Nu scholen weer (gedeeltelijk) op school lesgeven, krijg je af en toe ook te maken met leerlingen die thuis de les moeten volgen of leraren die thuis zijn met leerlingen in de klas. Om dat goed te doen komen er best uitdagende vragen op je af op verschillende gebieden.

Hybride onderwijs uitgelegd in 5 minuten: check de video

In deze video leggen we in het kort uit hoe je hybride onderwijs kunt vormgeven en wat je daarvoor nodig hebt.

Gratis leaflet & hybride onderwijs in de praktijk

In onze leaflet Het hybride klaslokaal zoomen we in op de apparatuur en opstellingen die je zou kunnen gebruiken. En mocht je denken, oké als dat in orde is, fijn. Maar hoe geef je hybride onderwijs in de praktijk? Verder lezen? Kijk op Onderwijs in coronatijd of lees onze eerdere blog over hybride onderwijs.

Gerelateerde artikelen

9 augustus

Een opdracht van A tot Z in Microsoft Teams

Een opdracht maken, uitdelen, inleveren en nakijken in Microsoft Teams: het kan!

Bericht lezen
1 april

Hoe maak je verstandige keuzes in ICT?

De succesvolle DNA-methode van Heutink ICT uitgebreid uitgelegd.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico