Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Heutink ICT is gehercertificeerd voor ISO’s en NEN 7150

Heutink ICT is gehercertificeerd voor drie ISO-normen (9001, 14001 en 27001) en NEN 7510. Hiermee blijven wij voldoen aan de eisen die gesteld worden op het gebied van kwaliteit-, milieu-, en informatiebeveiligingsmanagement. Alle bedrijfsonderdelen van Heutink ICT zijn geaudit en we kunnen met trots vertellen dat onze certificeringen voor ISO 9001, 14001, 27001 en NEN 7510 verlengd zijn tot 2024. Een prachtig resultaat waarmee we zekerheid bieden aan onze klanten. Dit jaar verliep de audit, doorlopen door BSI Group, geheel via de digitale weg vanwege de coronamaatregelen.

Uniek in Nederland

Jeroen Renard, Security Officer, is enorm blij met het resultaat. “Het is bijzonder dat we zoveel certificeringen onderhouden. Er zijn namelijk niet veel partijen in Nederland die over al deze certificeringen beschikken. De gesprekken met de auditor waren dan ook zeer positief. Hij vond het bewonderingswaardig dat onze dienstverlening gericht is om leerlingen veilig digitaal te laten werken. Dat is terug te zien in alle onderdelen van de organisatie.”

ISO 9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en verreweg 's werelds bekendste kwaliteitssysteem. ISO 9001 is gericht op het continu monitoren en verbeteren van de kwaliteitsaspecten van de bedrijfsprocessen.

ISO 14001

ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement. ISO 14001-certificering betekent dat de organisatie voldoet aan de internationale norm met een procesbeschrijving voor controle en verbetering van milieuprestaties.

ISO 27001

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiligingsmanagement. Organisaties met deze certificering voldoen aan de eisen op het gebied van beveiliging van waardevolle bedrijfsgegevens.

NEN 7510

NEN 7510 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector. Het is een afgeleide van de ISO 27001:2015 norm welke de wereldwijde standaard is.

Gerelateerde artikelen

2 december

Wat doe jij eigenlijk als ICT-coördinator?

Hoe besteed je de ICT-tijd nuttig aan de onderwijskundige mogelijkheden.

Bericht lezen
27 november

5 do’s en 5 don'ts voor jouw ICT-beleidsplan

Nuttige informatie en inspiratie voor het op papier krijgen van je ICT-beleidsplan.

Bericht lezen
22 oktober

Nieuw bij Heutink ICT: onderwijsadviseurs Karen en Robert

Onlangs hebben we bij Heutink ICT twee nieuwe onderwijsadviseurs mogen verwelkomen.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico