Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

19 oktober

“Een functie die past bij wat ik altijd al graag wilde”

Maikel Wolsink begon in 2015 bij Heutink ICT als stagiair netwerkspecialist en is vervolgens nooit meer weggegaan.

Bericht lezen
18 oktober

“Ik ben heel blij met de kansen die ik hier heb gekregen”

Daphne Jansen ging begin 2021 aan de slag als stagiaire bij Heutink ICT. Vanaf dat moment is het snel gegaan met haar loopbaan binnen ons bedrijf: sinds 1 september 2022 heeft Daphne de functie van Sales Consultant.

Bericht lezen
7 oktober

Geef iPads een nieuw leven

Heutink ICT geeft iPads een nieuwe leven. Het betreft hier iPads die gebruikt zijn tijdens een groot project. De iPads zijn gecontroleerd en voorzien van het Keurmerk Refurbished.

Bericht lezen
5 oktober

5 oktober: Dag van de Leerkracht

Wij vroegen een aantal leerlingen wat ze nou van hun leerkracht vinden? Zie hier de leuke reacties.

Bericht lezen
23 september

Personeelsweekend 2022 - Jupp's Biergarten Duitsland

Bekijk hier de aftermovie van het Heutink ICT Personeelsweekend.

Bericht lezen
13 september

“Wij hebben sterk ingezet op visie en regie”

De BMS (Bisschop Möller Stichting) is een katholiek schoolbestuur voor 33 basisscholen in Friesland. Met 600 medewerkers verzorgen deze scholen onderwijs voor meer dan 6200 leerlingen.

Bericht lezen
8 september

Taart voor team Servicedesk!

Tevreden klanten zijn het beste bewijs dat supportmedewerkers goed werk leveren. Bij de Servicedesk van Heutink ICT weten ze daar alles van.

Bericht lezen
5 september

Hoe complexer het wordt, hoe makkelijker wij het maken

1 augustus is een datum die bij Heutink ICT elk jaar met rode letters in de agenda staat. Het is de dag waarop de schooljaarovergang begint.

Bericht lezen
10 augustus

Samen kansen creëren voor digitalisering op de onderwijsmarkt

Onze samenwerking met HP gaat alweer 25 jaar terug. Een gewaardeerde relatie waarin wij niet alleen zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de producten, maar ook over de service, garantie en afhandeling.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico