Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

20 december

Onze slimme oplossing voor digitaal toetsen

Wij bieden slimme oplossingen voor veilig digitaal toetsen en examineren. In twee varianten, speciaal ontwikkeld voor Chromebooks.

Bericht lezen
19 december

Al meer dan 1000 scholen toegang tot de MOO Suite

Op 2 november hebben we de bèta versie MOO Suite feestelijk gelanceerd. Sinds die livegang hebben al meer dan 1000 scholen aangegeven dat zij de nieuwe omgeving met daarin Startportaal en Basishub beschikbaar willen hebben op hun school of stichting.

Bericht lezen
14 december

Gebruikte devices én een mooie cheque voor Stichting getITfree

De Stichting getITfree zet zich in om afgeschreven (c.q. defecte) laptops en andere devices zo op te knappen dat ze weer geschikt zijn voor gebruik.

Bericht lezen
6 december

Kleuters & ICT van visie naar werkwijze

Voordat je begint met het gebruiken van ICT in de kleutergroepen, is het van belang om ervoor te zorgen dat je werkt vanuit een goede basis.

Bericht lezen
14 november

Epson laserprojectoren: Ontworpen om te leren

Naast touchscreens zijn ook laserprojectoren een mooie interactieve oplossing om in te zetten in het klaslokaal.

Bericht lezen
11 november

Klantendag 2022: een dag vol inspiratie en verbinding

Woensdag 2 november organiseerden wij onze klantendag bij de KNVB Campus in Zeist. Een mooie editie die in het teken stond van inspireren over onderwijs, digitalisering, innovatie en sport.

Bericht lezen
7 november

De nieuwe MOO Suite: gemaakt voor de gebruiker

Bericht lezen
2 november

Heutink ICT lanceert nieuwe softwaresuite voor het onderwijs

Heutink ICT, onderwijsspecialist in het PO en VO, heeft vandaag op haar klantendag op de KNVB Campus in Zeist, ten overstaan van 300 klanten een nieuwe softwaresuite gelanceerd.

Bericht lezen
27 oktober

“In een paar jaar van stagiair tot fulltime softwareontwikkelaar”

Met sommige dingen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dat ondervond ook Job Jonkers (25). Hij verwierf al in een pril stadium van zijn Saxion-opleiding Software Engineer een bijbaantje bij Heutink ICT.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico