Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

14 maart

Samen terugkijken op een mooi en stabiel jaar

Wij presenteren in ons jaarrapport de ontwikkelingen en prestaties van 2022. We hebben onze oplossingen en dienstverlening verbeterd, snel ingespeeld op veranderingen in het onderwijs en stabiliteit op onze platformen behouden. Het jaarrapport toont ook de plannen om grip te houden op de complexer wordende educatieve keten.

Bericht lezen
14 maart

“Ze luisteren echt naar wat de gebruiker belangrijk vindt” Lars en Tijs over hun rol als Insiders

Lars Timmermans en Tijs Grevink zijn de bovenschools ICT’ers van SKBG, een stichting met 17 basisscholen in Noord- en Oost-Gelderland. Naast deze functie staan beide heren ook nog ‘gewoon’ voor de klas. En als Heutink ICT Insiders leveren ze bovendien een bijdrage aan de ontwikkeling en optimalisatie van onze digitale oplossingen voor het onderwijs. Hoe gaat dat laatste eigenlijk in zijn werk? We vroegen het de heren zelf.

Bericht lezen
27 februari

De post-hbo-opleiding I-Coach bracht Björn van ICT-coördinator naar een rol als I-Coach

Bericht lezen
15 februari

Steun Vechtersbaarden voor KiKa

Ben je van plan om binnenkort devices aan te schaffen. Denk dan ook aan een garantie uitbreiding voor extra zekerheid en steun daarmee ook KiKa in de strijd tegen kanker.

Bericht lezen
8 februari

Onderwijsadviseur Wim van der Veen helpt schoolbesturen als Privacy Officer

De meeste scholen hebben op het gebied van de AVG hun zaakjes intussen aardig op orde. Maar in de dynamische wereld van nu is en blijft Privacy – en daarmee samenhangend Security – een hot item. Onze onderwijsadviseur Wim van der Veen mag zich na het volgen van een boeiende cursus Privacy Officer noemen. Hij biedt nu als zodanig ook zijn diensten aan, veelal als onderdeel van zijn rol als ICT-regisseur bij scholen en besturen.

Bericht lezen
19 januari

Innovatie & Ontwikkeling gaat los tijdens de Researchweken

De afdeling Innovatie & Ontwikkeling van Heutink ICT bestaat uit een aantal teams die softwareontwikkeling en (gebruikers)praktijk bij elkaar brengen. De leden van deze teams hebben niet alleen kennis, ervaring en skills in huis, maar ook heel veel puur enthousiasme voor hun vak.

Bericht lezen
29 december

Intel® Skills for Innovation volgens Heutink ICT

Wil jij met je leerlingen aan de slag met actuele thema’s als computational skills en STEAM? Dan is Intel® Skills for Innovation wat je zoekt. Met dit gratis educatieve platform bereid je kinderen voor op de wereld (en de arbeidsmarkt!) van morgen.

Bericht lezen
20 december

Onze slimme oplossing voor digitaal toetsen

Wij bieden slimme oplossingen voor veilig digitaal toetsen en examineren. In twee varianten, speciaal ontwikkeld voor Chromebooks.

Bericht lezen
19 december

Al meer dan 1000 scholen toegang tot de MOO Suite

Op 2 november hebben we de bèta versie MOO Suite feestelijk gelanceerd. Sinds die livegang hebben al meer dan 1000 scholen aangegeven dat zij de nieuwe omgeving met daarin Startportaal en Basishub beschikbaar willen hebben op hun school of stichting.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico